Meedius Social

Uuden sukupolven sosiaalisen median seuranta

Sosiaalinen media:

Seuraamme kattavasti muun muassa keskustelufoorumeita, blogeja, Facebookin avoimia sivuja, Twitteriä, YouTubea ja muita sosiaalisen median kanavia. Blogeja, FB- ja Twitter -tilejä voidaan lisätä aina tarpeen mukaan.

Sosiaalisen mediaseurannan palveluitamme ovat esimerkiksi:

– Tapahtuma- tai kampanjakohtainen sosiaalisessa mediassa käytävän keskustelun nopea Alert-raportti päivittäin tai millä tahansa valitulla aikajänteellä. Seuranta on voimassa esimerkiksi 1 kk ennen ja 1 kk jälkeen tapahtuman. Alertit voidaan ohjata tapahtuman/kampanjan avainhenkilöille hälytyksenä ”hot post” -aiheista.

– Viikoittainen Dashboard-raportti, jossa sovitun teeman tulokset raportoidaan keskustelupilvenä, erilaisin graafein ja muina erikseen sovittuina mittareina, kuten tavoittavuus (engagement ja reach).

– Kaiken kattava portaalityökalu Meedius Social, jolla voi vapaasti tehdä tapahtuma- tai kampanjakohtaista ja jatkuvaa sosiaalisen median keskustelujen seurantaa halutuista teemoista. Tähän palveluun sisältyvät myös edellä esitellyt raportit. Portaalin käyttäjämäärää ei ole rajattu, vain hakutulosten määrä vaikuttaa hintaan.